CARSKI KUGLOF. Djeca obožavaju!



Slano,jednostavno i brzo predjelo...u modli za kuglof....Za laganu večeru ili neki party...Fino je i toplo i hladno....!!

SASTOJCI
mjera za čašu je 2 dcl;
2,5 čaše brašna
15 dag trapista sira
15 dag šunke


15 dag kiselih krastavaca
1 čaša ulja
1 čaša jogurta
1 prašak za pecivo
4 jaja
sol,papar
10 dag naribane gaud

PRIPREMA
Jaja izmiksamo pa dodamo jogurt i ulje.Tada dodajemo brašno i prašak za pecivo.
Pomiješamo u glatku smjesu.Po 15 dag sira,šunke i kiselih krastavaca narežemo na male kockice.
Sve nasjeckano dodamo u smjesu od jaja ,začinimo i promiješamo s kuhačom.
Dobivenu smjesu sipamo u kalup za kuglof koji smo predhodno namastili i pobrašnili.
Pečemo 30-tak minuta na 200 stupnjeva.
Nakon toga kalup prevrnemo na


tepsiju obloženu pek papirom i na kuglof rasporedimo naribani gauda sir.Pečemo još 15-tak minuta na istoj temperaturi.
Poslužimo toplo ili hladno.
coolinarika.com
Share: